Mobilanpassade hemsidor

 

Har du gått in på din hemsida via en smartphone? Det finns en stor risk att det du ser är svåröverkomligt, och att du inte kan läsa, navigera eller se bilder tydligt och dessutom måste zooma in och ut. Eftersom fler och fler besökare använder sig av smartphones är det viktigt för företag att se till att deras hemsida anpassar sig efter deras besökare och deras sätt att se på er hemsida.

 

Vad är mobilanpassade hemsidor?

En mobil hemsida är en hemsida vars layout är anpassad för användning av mobiltelefoner. Navigation, textstorlek och bilder är anpassade för det lilla formatet som en smartphone har, och därför behöver du inte försöka zooma in och ut för att försöka navigera. Den mobila hemsidan känner av ifall användaren går in via en mobiltelefon och därför existerar den mobila hemsidan parallellt med den ordinarie hemsidan.

 

Varför behöver jag anpassa min hemsida till mobiler?

Anledningarna att skaffa mobil hemsida för företag är många. Det är lättare att navigera, laddningstiden är kortare, det är enkelt att ringa och maila genom ett enda klick och det visar också att företaget  är modernt och hänger med i trenderna inom teknik. Några andra anledningar till att skaffa mobil hemsida är eftersom:

 

* Sverige är ett av de länder i världen där surf i mobilen ökar allra mest.

* Mobila sökningar har ökat 400 % sedan 2010

* Under 2013 kommer fler personer att använda mobiltelefoner än datorer för att 

   komma ut online

* Det kommer att finnas en mobil enhet för varje person på jorden år 2015

* 75 % söker dagligen information via sin smartphone

* 57 % skulle inte rekommendera ett företag med en dålig mobil webbplats

* 40 % har vänt sig till en konkurrents webbplats efter en dålig upplevelse på en

   mobil webbplats

* En iPhone-användare ägnar minst en timme om dagen åt att surfa.

* 2015 beräknas surfande i mobilen gå om surfande i datorer.

 

När du beställer hemsida hos JBA Media kan vi även göra hemsidan mobilanpassad för ett bra pris. Kontakta oss för frågor - vi hjälper gärna till!

 

 

 

 

Kontakta oss idag!

0523 -70 500